Mob: +355 69 60 53 395 |   Email: dealinestravel@gmail.com

Mirë se vini në portalin e DEA LINES

Agjensia turistike e cila operon për me tepër se 15 vjet në tregun turistik shqiptar, duke ofruar shërbime brenda dhe jashtë kufijve.

Pozicionuar me zyrë kryesore në qytetin e Durresit dhe me degët e saj ne aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza”, Rinas dhe qytetin e Shkodrës, ndër vite është shndërruar në simbolin e kompetencës, seriozitetit dhe besimit të klientit.

Me një staf të përkushtuar, të certifikuar nga IATA (International Air Transport Association)prej vitit 2005 është  përfshirë në guidën botërore “Lonely Planet” duke e vlerësuar si një nga agjensitw  më të besueshme në Shqipëri.

DEA LINES personalizon pushimet, duke ju afruar dëshirave të klientëve, nga familiar tek të rinjtë, nga admiruesit e peisazhit tek stili i rafinuar, nga aveturier tek dashamirësit e kulturës, duke siguruar pushime mbresëlënëse.

Na besoni udhëtimin tuaj!